Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koop Nike Air VaporMax EVO
#1
Vetgedrukte details op de herhalende tekst van de Swoosh, tong en hiel springen dan levendig uit hun duistere achtergrond. Nike Air VaporMax Heren/Dames Naar beneden gaand, zijn de hielclip en podulaire dempingseenheid beide gekleed in een gitzwarte om de snelle look van de schoen te vergrendelen.

[Image: most468.jpg]

De mesh-basis van het paar verwent met een donker schema, terwijl Air Max 96 II-achtige overlays over de voorvoet een sterk "wit" contrast leveren; panelen over de middenvoet en hiel dragen ook bij aan een "yin-en-yang" -palet. Swooshes in de buurt van profielen introduceren echter een levendig oranje in de mix, die ook verschijnt op de "vapor max" -branding op de tong. Details aan de achterkant, de hele tussenzool en de binnenvoering wijken verder af van de eenvoudige make-up van de basis met tinten blauw en rood.

Nike's evolutionaire VaporMax-demping is onlangs verschenen op een licht aangepaste versie van de FlyEase-enabled Nike Air VaporMax Online Bestellen, toepasselijk de VaporMax FlyKnit 2021 genoemd. Voor zijn nieuwste stijl heeft het ademende model zich overgegeven aan een grijsschaalarrangement aangevuld met diepblauwe en neongroene accenten .

Lichtgewicht, maar duurzame constructie van teen tot hiel heeft een tint die doet denken aan wat er op de Air Jordan 3 "Cool Grey" verschijnt. Koop Nike Air VaporMax EVO Profiel-swooshes, treklipjes op de tong en hiel en plastic versteviging rond de voorvoet en hiel wijken af van de gedempte toon ten gunste van opvallende tinten, maar de ondersteunende structuur rond de achterkant is tammer dan bij eerdere versies van de Air Max-variant. Air-demping over de volledige lengte onder de voet heeft een ijsblauwe make-up, maar bevat details die doen denken aan Nike Regrind.

Hoewel het 50-jarig jubileum van Nike's Swoosh-logo is afgelopen en werd gevierd met het "First Use" -pakket, heeft Nike nog steeds een hele reeks symbolen om herinneringen aan op te halen. Mooiste Nike Air VaporMax Het nieuwe 'Logo Pack' van het merk verwijst naar een handvol Air Max-logo's, terwijl het uitgaat van een kleurenpalet dat lijkt op dat van een Air Max-klassieker, met name de Nike Air Max 95 'Neon'. Deze collectie blijft zich uitbreiden omdat het een andere Vapormax Flyknit 2021 de overbranded look geeft.

http://www.themax2090.com
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)