Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adidas Nizza Rea Online
#1
I sin grafittikonst täcker Lung den höga silhuetten med färgglada sci-fi-inspirerade illustrationer. De målade blixtarna, stjärnorna och en labbeklädd Mickey Mouse berättar om en äventyrshistoria där ett vetenskapligt experiment tar den berömda musen ut i rymden. Dam/Herr Adidas Nizza Medan musen som liknar den ursprungliga Disney -karaktären finns det en antydan till bus som avslöjar hans utveckling till en galen vetenskapsman; Lung's Mickey har ett niotandat flin som också visas på konstnärens ursprungliga karaktär, "Labubu".

[Image: hx051.jpg]

Båda alternativen har dock Human Made speciella inslag, nämligen sett via den mediala dragkedjan i sidan och den japanska texten som det avslöjar och märkets signaturhjärta -logotyp löper över mellansulans ljusa tandköttsbruna smink. Adidas Nizza Träningsskor Däremot skryter duonens trail-ready motsvarigheter med en modifierad högre silhuett, flerfärgsarrangemang och BOOST-dämpning. Nyanser av blått, grått, rött, gult och brunt som finns mellan båda tränarna framkallar känslan av modellens debut i slutet av 1970 -talet. NIGO lägger till sitt varumärkes hjärta -logotyp på vristfodret hos båda robusta paren.

Den låga silhuetten sportar grå två duköverdelar som kompletteras med Orbit Violet-sidoränder och märke på tungans etikett. Adidas Nizza Lägsta Priset Som en del av adidas hållbarhetsmål är 20% av innehållet som används för att konstruera överdelen tillverkat med minst 50% återvunnet material. Nära kragen på lateralsidan sys två plåster. Dessa element använder en uppfriskande palett av pasteller för att skapa graffiti och broderiinspirerad grafik. En vit vulkaniserad gummisula ger extra dragkraft samtidigt som den konstnärliga stilen fullbordas.

Sedan han gick med i adidas höga rekord har ordet om Childish Gambinos första samarbetsrelease varit relativt tyst - det vill säga fram till nu. Adidas Nizza Rea Online Retad subtilt i den animerade kortfilmen som tillkännager det kreativa inträdet som en varumärkespartner, avstår den kommande modifierade Nizza från sin traditionella livsstilsestetik för en som är så dekonstruktiv och klar i naturen som multi-bindestreckets många senaste verk.

Uppers, även om det en gång var en ren canvaskonstruktion, lägger man till en nedskuren nedre panel med flossade fåll som pryder modellens omgivning i ett utförande som skapar verkande stänkskydd och lock. Shoppa Adidas Nizza Snörena dyker upp på ett komiskt sätt genom sin djärvt utformade design med vita logotyper och invecklade sulor som kontrasterar mot bakgrunden av benvita nyanser.

http://www.skorway.com
Reply
#2
good goodtazones por mayor
Reply
#3
Que genial me encanta este tema
Como mi nombre lo dice, soy Luz y naturaleza me encanta todas las fiestas espirituales que tienen cotillon

Reply
#4
Is Affordable Papers legit? Browsing the website, you will find exclusive claims about the safety and dependability of cooperation. However, it takes just a few minutes to read the feedback of previous customers and start searching for a better alternative.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)