Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vans SK8-Hi Goedkoop
#1
Vans SK8-Hi Goedkoop
[Image: vpr739.jpg]

Het gerucht ging dat het eerst een verrassende samenwerking met Virgil Abloh was, maar de gedeconstrueerde inspanningen van het eigen ontwerpteam van Vans hebben zeker een welverdiende buzz van zowel mode-enthousiastelingen als sneakerheads opgeleverd. Gedeconstrueerd in zijn algehele uiterlijk, introduceerde het pakket eerst een gesmolten Vans SK8-Hi Heren en een bijbehorende Slip-On, waarmee werd geïnnoveerd op alles wat het label tot nu toe heeft gedaan. Meestal een veterloze aangelegenheid, deze unieke fusie van het meer casual silhouet met de ingewikkelde Old Skool zal opnieuw terugkeren in verschillende kleuropties.

London Undercover en Vans Vault creëren paraplu's voor je voeten met hun aankomende collectie van de Sk8-Hi MTE die is uitgerust voor het natte weer dat komen gaat deze herfst en winter. Het Britse merk dat bekend staat om hun paraplu's en waterbestendige uitrusting, verleent hun expertise aan de Vans SK8-Hi Dames, waardoor het model dat al is gebouwd voor slecht weer nog beter is - en met een aantal leuke en opvallende kleurstellingen om op te starten (geen woordspeling bedoeld) .

Vans werkt samen met de in Amsterdam gevestigde retailer en kledinglabel Patta aan een nieuwe versie van de Vans SK8-Hi Goedkoop die premium materialen en klassieke stijl combineert. De Patta x Vans Sk8-Hi wordt uitgebracht in zowel een "Hydro/Black" als een "Langoustine/Black" colorway. Beide kleurstellingen zijn voorzien van eersteklas ripstop-materialen en suède op het bovenwerk met leren "jazz"-striping en bedrukte "Team Patta" katoenen veters.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)