Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asics Gel-Cumulus 22 Blauw
#1
[Image: asics-asics-1011a862-001-gel-cumulus-22-black-dire.jpg]
Je voet stuitert van de stoep met de lichtere, veerkrachtigere tussenzool van Asics Schoenen GEL-CUMULUS®-schoenen voor heren. Deze hardloopschoen voor heren geeft je afzet een beetje extra power. Omdat onderpronators (ook wel supinators genoemd) gevoelig zijn voor schokgerelateerde verwondingen zoals stressfracturen, moet je een neutrale hardloopschoen voor mannen kiezen met veel demping, zoals het GEL-CUMULUS®-model voor mannen.

Wat is het voordeel van het GEL-CUMULUS®-model? De GEL-CUMULUS®-schoen legt de nadruk op demping van de achtervoet en de voorvoet In de uitverkoop om extra schokabsorptie te bieden zonder in te boeten aan loopefficiëntie. De GEL-CUMULUS®-hardloopschoenen voor heren bevatten ook high-carbon rubber op de slijtagegevoelige delen om de levensduur van de schoen te verbeteren.

De GEL-CUMULUS 22 MK-versie is gemaakt met een mono-sok gebreid bovenwerk voor een verbeterde pasvorm en gevoel. De GEL-CUMULUS 22 hardloopschoen is een aanbevolen keuze voor neutrale hardlopers die op Asics Gel-Cumulus 22 Blauw zoek zijn naar een zachte, flexibele sneaker voor dagelijks gebruik met een geweldige pasvorm. Deze update heeft een bovenwerk van mesh uit één stuk dat is gecombineerd met een naadloze 3D-printconstructie, die ondersteuning en comfort rond de voet in evenwicht houdt - waardoor je direct uit de doos een uitstekende pasvorm hebt.

De GEL-CUMULUS 22 hardloopschoen is voor neutrale hardlopers die op zoek zijn naar uitstekend, lichtgewicht comfort. Deze klanten willen een eenvoudige, Asics Schoenen Dames soepele rit met een bijna zijdezachte ervaring onder de voeten terwijl de voet door de loopcyclus beweegt. Dit is een neutrale hardloper die deelneemt aan verschillende soorten races en graag met vrienden meedoet voor groepsruns en trackworkouts. Voor deze klant is hardlopen niet alleen beweging, het is een levensstijl.

https://www.exclusiverunning.com/
Reply
#2
gracias

cotillon
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)