The following warnings occurred:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 864 - File: showthread.php PHP 7.4.21 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 864 errorHandler->error
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Max 98 Träningsskor
#1
Förra månaden visade vi dig officiella bilder på en Dam/Herr Nike Air Max 98 "Total Crimson" klädd främst i Wolf Grey med Crimson -detaljer blandade i den övre och den synliga Air -enheten. Nu har Swoosh -märket ett annat erbjudande av samma silhuett som inleder flera röda nyanser i hela dess övre. Premiummaterial ger en touch av lyx till just denna 98, eftersom stänkskyddet sportar texturerat läder medan resten av överdelen kräver både mocka och mesh. Habanero Red gör också sin närvaro känd på detta varmfärgade Air Max-erbjudande, eftersom dess mellanfot Swoosh och mediala detaljer inte ger den nyansen.

[Image: most352.jpg]

I likhet med dess tidigare aqua teal och volt makeover, håller denna nästa stil sin vita basstruktur konsekvent, men istället inleder varmare accenter av "Track Red" spridda över olika delar av den övre, nästan erbjuder en slags spray-paint effekt som de gradient ut till en nästan laxrosa. Nike Air Max 98 Träningsskor Som det återspeglas av dess namn kommer texturerade bubblor upp på sina identiska fläckar, inklusive stänkskärmarna, tåöverlägg och anklar.

När det gäller aktiva Nike Sportswear -modeller har Nike Air Max 98 Rea Online gjort ett ganska bra jobb för att hålla sig i konversation eftersom det har dykt upp i flera variationer sedan det nya året började. Efter att ha kryssat av mer vilt utformade dekorationer som involverar bubbla inslagna överdelar och rivit bort exteriörer, väljer det att gå med ett tema som faller något mer på den tama sidan av spektrumet för sitt senaste tag.

Denna kommande iteration är utformad i LX -form för den perfekta Swoosh -fläkten och har en blandning av mjuka och mättade toner. Den förstnämnda tillskrivs de smöriga guldpigmenten som befinner sig placerade mer väsentligt längs yttersulorna och stänkskärmarna, och det mycket tunnare doser över halsöverlägg och spetsöglor. Sittande bredvid dessa kommer en oceanblå som, även om den används mer sparsamt, fångar blicken mest och intressant stigningar på ett dammigt sätt mot framfoten och fotleden överlägg närmast den första uppsättningen av snören.

Påstås på grund av deras fokus på Air Max 90 och 95, Shoppa Nike Air Max 98 har sett lite i vägen för avslöjanden - den satt sist relativt långt tillbaka i mars med sina tearaway -överdelar. Nu, ganska många veckor efter, ser det ut som att silhuetten är redo att få ett relativt mångsidigt damutbud, eftersom det accentuerar en vit bas med relativt levande pasteller.

http://www.themax720.com
Reply


Messages In This Thread
Nike Air Max 98 Träningsskor - by laywin - 10-14-2021, 06:54 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)